Belépés

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints ide!

 

 

Tájékoztatás! Az elmúlt időszakban a Magyar piacon forgalomba hoztak próbanyomatos II. osztályú tapétákat, sok esetben trükkös külföldi érdekeltségű cégek. A -40% vagy -60% az I. osztályú termék kereskedelemben nem létezik. Ne dőljön be, mert a végén az olcsó lesz a drága!   
                                                                                                                                         
A Wallmaxx KFT tevékenységi köre: tapéta Export-Import, tapéta webáruház üzemeltetése.                    

Ha Önnek fontos a referencia, akkor bizonyíték a 23 éves tapasztalat:
 
1992
 • Kezdeti év amikor a tapéta kereskedelemmel megismerkedünk Bt. alapítása majd az első vidéki tapéta és dekor üzlet megnyitása.
1995
 • Cégünk átalakul,ezután Baranyi és fia KFT néven üzemel tovább. Meghívásos részvétel a legjobb tapéta üzleteknek járó, jutalom gyárlátogatásra a németországi As-Creation tapéta gyárba,a gyártási és minőségellenőrzési folyamatok megtekintése.
1998
 • Elindul a saját fejlesztésű Vénusz bordűrök gyártása és terjesztése.
2000
 • Az első közvetett partneri kapcsolat a Graboplast tapéta gyárral.
2002
 • Közös partneri kapcsolatunk kezdődik a rasch tapéta gyártóval,az eladott tapéták menyisége eléri az évi több ezer tekercset.
2003
 • Minőségi tapéta katalógusokból kibővített kínálat és az un. szoba rendelések népszerűsítése.
2004
 • Meghívásos részvétel a legjobb tapéta üzleteknek járó,jutalom gyárlátogatásra a németországi rasch tapéta gyárba 
2005
 • A cég átszervezése,névváltoztatás /Mamba KFT/ majd közvetett partneri kapcsolat kialakítása a magyarországi barkácsáruházakkal.
2008
 • Kiskereskedelmi tevékenység befejezése, üzletkötői hálózat kiépítése,a termékek értékesítése  ezután ezen keresztül történik.
2011
 • Vinyl öntapadó tapéták ügynöki kereskedelmének beindítása.
2013
 • wallmaxx.hu tapéta webáruház elindítása,a vásárlói visszajelzések eredményeként az üzletkötő házhoz megy /Bemutatólista/ szolgáltatás létrehozása​.
 
Cégünk innovatív üzletpolitikájának köszönhetően tapéta webáruházunkban a német rasch tapéta gyár / www.rasch-tapeten.de alapítva:1861/ és az AS-Creation / www.tapetenshop.de alapítva:1974 / termékei versenyképes, más forgalmazókhoz képest rendkívül kedvező áron kaphatóak.
Mindkét gyártó piacvezető mind a minőséget mind az aktuális divatot nézve,éppen ezért meghatározó szerepet töltenek be a nemzetközi tapéta kereskedelemben. 
Tapéta webáruházunk választékában ezen kívül megtalálhatóak az olasz Portofino,a skandináv Sandberg, a német Marburg / www.marburg.com / továbbá több Angol gyártó prémium minőségű különleges tapétái is. Kínálatunk folyamatosan bővül és követi a vásárlói igényeket.
Ha egyszerűen szép és nem tucat dekor tapétát szeretne,lépjen kapcsolatba velünk és mi megtaláljuk Önnek a legszebb tapétákat.
 
Oldalunkhoz kellemes időtöltést és sikeres böngészést kívánunk!
 
Wallmaxx KFT
Tapéta webáruház üzemeltetés,
Tapéta Export-Import
iroda:
Budapest,Hermina út 35
1146
Tel:06207771588