Belépés

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints ide!

                                   

                              Hogy miért jó a tapéta?  Ha cikkünket végigolvassa,választ kap...
 
  • Egyszerű,hatékony kreatív megoldás​...
Amellett,hogy a tapéta szép és dekoratív megjelenést visz lakótereinkbe,egy gazdaságos választás is,hiszen a tartósság és tisztíthatóság mint objektív érvek sorolhatóak fel,de ennél fontosabb,hogy a tapéta a leghatásosabb fegyver egy szoba dekorációjának és hangulatának megváltoztatására.
  • Dekoráció és funkcionalitás...
Mélységet,szabályos vagy szabálytalan struktúrát, komplex textúrát vihet falfelületeire,bonyolult vagy egyszerűbb mintákkal és változatos nagyvonalú színválasztékkal amiket lehetetlen egy sima falfestéssel lemásolni. A tapéta használatával lágyíthatjuk az egyhangú építészeti elemeket, izgalmas kreatív dekorációkat hozhatunk létre valamint -vlies hordozórétegűekkel- elrejthetjük és áthidalhatjuk a mindig visszatérő hajszálrepedéseket is.A tapéta újból egyre népszerűbb,hiszen a művészi minták és a kortárs vagy éppen divatos színek mind hozzájárulnak és növelik otthona minőségi értékét.
  • Az enteriőr jelentős hangulati eleme...
A tapéta használatával létrehozott enteriőr hatással van hangulatunkra: egy megfelelő színárnyalatban jól megválasztott minta derűt és fényt hoz élettereinkbe, mondhatjuk egyszerűen: a jól érzem magam érzéssel tölt el. A mai innovatív felületképzések valamint a tapéták hordozórétegeinek megújulása elősegítik a tapintásra sokkal inkább szövet anyagokra hasonlító prémium minőségű tapéták elterjedését,és a lenyűgözően elegáns valódi textil és bársony felületűek létrejöttét.
  • Mert divat...
Talán nem véletlen,hogy neves tervezők sokasága áll ki a tapéta használata mellett,sőt intenzíven részt vállal már a tervezési folyamatokban is. Számos szállodában,konferenciateremben és irodában is egyre elterjedtebb a minőségi tapéta, az egyhangú és unalmas falfestés helyett,ahol a hosszútávú megtérülés és az egyedi dekorációs megjelenés együttesen a cél. 
Mindegy milyen stílusban és mintával keres,a Wallmaxx KFT segít Önnek választani megfelelően szép és minőségi tapétát,mely felragasztás után sokáig értékes dísze lehet lakásának.Tapéta katalógusainkat irodánkban személyesen vagy kérésre otthonában is megtekinheti,ha nincs ideje és interneten keresztül szeretne vásárolni,akkor tapéta webáruházunkban tapéta minták ezreit találja meg és rendelheti meg közvetlenül a gyártótól. Wallmaxx.hu: a hiteles és megbízható tapéta webáruház!
 
Képes tapétázási segédlet Vlies tapétákhoz:   http://wallmaxx-tapeta.blog.hu/
 
                                                 
                                     Wallmaxx KFT
                                     Tapéta Webáruház, Export-Import
                                     Iroda:1146 Budapest
                                     wallmaxx.hu