Belépés

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints ide!

                                                             
 
                              Általános Szerződési Feltételek

 

Rendelés menete:
Tapéta webáruházunkban magánszemélyek és cégek regisztráció nélkül is vásárolhatnak. Regisztrálhat is,ez visszatérő partnereinknek leegyszerűsíti és gyorsítja az újboli megrendelést. A Wallmaxx KFT vevőinek rendszeres hírlevelet nem küld.
Minden egyes termék főbb jellemzőit a termék melletti ismertető tartalmazza.
 
  1. a termékek kiválasztása után küldje azokat a  kosárba,adja meg számlázási adtait, ellenőrizze majd zárja le megrendelését.                                                                                                                                                                               
  2. ezután automatikusan egy visszaigazolást küldünk Email-ben, hogy megrendelését fogadtuk. Rendelésével kapcsolatban várhatóan telefonon is meg fogjuk keresni,a részletek és a pontos szállítási határidő tisztázása érdekében.Ha a minta átmenetileg vagy már végleg nem beszerezhető,arról Email-ben vagy telefonon fog értesítést kapni.                                                                                                  
  3. a kiválasztott termékek alapján a számla kiállításra kerül mely tartalmazza a megrendelés részleteit: a termékeket, a fogyasztói árakat, fizetési módot, teljesítési határidőt, amit megrendelő felé a megadott Email címre elektronikusan vagy kívánságra ajánlott levélben küldünk el.                                                                                                                          
  4. magasabb árkategóriájú különleges tapéták megrendelése esetében, feltétel lehet az összeg 30%-a mint foglaló utalása megrendelő részéről a 12011265-01461308-00100004 Raiffeisen Banknál vezetett számlaszámra. Ha Önre ez vonatkozik,akkor erről külön értesítést fog kapni,amivel ha nem ér egyet, rendelését egyszerűen lemondhatja.                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. ​értesítés az áru beérkezéséről, termékek kiszállítása, vételár kiegyenlítése utánvét vagy házhozszállításkor ill. személyes átvételkor irodánkban készpénzben történhet.
 
A termékek tényleges szállítási határideje függ az adott tapéta gyártó raktárkészletétől valamint a szállítmányozó cég vállalási határidejétől, de átlagban 7 -9 nap közötti időre tehető.
 
 
Amenyiben rendeléssel vagy a termékekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük hívja a kapcsolat menüpont alatt található normál díjas telefonszámunkat. Tel:06-20-7771588
Rendelést fogadunk Email-ben vagy személyesen üzletkötőnknél is. A feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a 27% ÁFA-t.
 
A gyárból közvetlen import esetén,lehetőség van GLS expressz szolgáltatást is igénybe venni,ebben az esetben a hosszabb beszerzési idejű tapéták beérkezési ideje 5-6 munkanapra rövidül. 
 
GLS expressz rendelés és kiszállítás
Ha gyorsan szeretne megrendelt tapétájához jutni, lehetőség van közvetlenül a tapétagyártóktól igénybe venni a nemzetközi GLS expressz szolgáltatást,a tapéták teljes szállítási határideje így 5-6 napra rövidül. A szolgáltatás díja függ a mennyiségtől,és a súlytól de általában: 4500-6500Ft/ karton. Egy kartonba max.12 tekercs tapéta fér (tekercs mérete:10m×53cm).
 
Áruátvétel,kiszállítás
A belföldi áruszállítását az MPL vagy a DPD futárszolgálat végzi,munkanapokon de.08.00 és du.19.00 között,melynek díjai:
 

Brutto 29000Ft rendelés-ig             1900Ft

Brutto 29001-60000Ft rendelés között   1500Ft​

Brutto 60000 Ft feletti rendelésnél    ingyenes​

Csomagolási díjat a Wallmaxx-KFT nem számít fel.

A megrendelt termékeket előre egyeztetett időpontban személyesen,irodánkban is átveheti és a helyszínen számláját ki is egyenlítheti. 
Irodánk címe: 1146 Budapest Hermina út 35
 
Kérjük az áru átvételekor ellenőrizze azok sértetlenségét és eredeti csomagolását,amenyiben hiányt vagy sérülést észlel arról vegyen fel jegyzőkönyvet a szállító cég munkatársának aláírásával igazolva.
 

Kedvezmények

Nagyobb mennyiségű tétel / már 12 tekercs-től / vagy prémium minőségű  tapéták rendelése esetén a kedvezmény minden esetben egyénre szabható,annak mértékét befolyásoló tényezők:
 
-a hivatalos devizaárfolyam
-a szállítás teljesítésének sürgőssége
-a gyártó kapacitása.
 
Cégünk több gyártó és nagykereskedelmi céggel áll kapcsolatban, ezért mindig megtaláljuk a legmegfelelőbb partnert a vásárlói igényekhez mérten. A kedvezmény aktuális mértékéről bővebb felvilágosítást telefonon vagy Email-ben kaphat.

 

Fizetési módok
Választható fizetési módok:
   -előre utalás,
   -átutalás,
   -utánvét a szállítás alkalmával,
   -készpénzben, személyes átvételkor irodánkban.  
 
A határidős átutalási módot csak szerződött ügyfeleink vehetik igénybe.
 
Nagyobb értékű -300Ezer Ft feletti- vagy különleges és egyedi áru rendelésének feltétele lehet a végösszeg 30%-a mint foglaló bekérése.Erről ha Önre ez vonatkozik telefonon vagy Email-ben, megrendelését követően fog tájékoztatást kapni. A maradék összeg teljesítése az áru beérkezését követően történik.
 
Webáruházunkban feltüntetjük a termékek beérkezésének várható időpontját,amenyiben ettől eltérő időpontra tehető a termék érkezése,a Wallmaxx-KFT tájékoztatja erről megrendelőjét akinek amenyiben nem felel meg a teljesítési időpont,rendelését azonnal lemondhatja.

 

Garanciális feltételek
Az általunk forgalmazott termékek kivétel nélkül megfelelnek az Europai Unióban előírt szabványoknak és minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. A legtöbb tapéta gyártó rendelkezik az ISO 9001 és ISO 14001 minőségbiztosítási rendszerrel,továbbá a szigorú előírásoknak megfelelő RAL, vagy EN15102 minőségi jelöléssel ellátottak.
A tapéta webáruházunkban forgalmazott  termékekre a gyártók garanciát vállalnak,ennek ellenére előfordulhat hibás termék amit a Wallmaxx-KFT saját költségén visszaszállít a gyártóhoz, a terméket díjmentesen kicseréli vagy az összeget visszaszolgáltatja. A tapéták garancia érvényesítésének feltétele,hogy a csomagoláson belüli etikettcímkéket a vevő megőrizte és azt azonosításra bemutatja mellékelve a vásárlást igazoló számlával.
Ügyeljen arra,hogy mindig csak legfeljebb három tekercset bontson ki és szabjon le,mert hibás termékből ez a maximális menyiség amit a gyártó megtérít.
Nem elfogadott munkafolyamat a tapétákat egyszerre leszabni és csak azután kezdeni a felragasztást,a garancia ekkor is maximum három tekercs erejéig terjed.

 

Vásárlástól való elállás
Ha Ön magánszemély,akkor Önnek joga van a vásárlástól számított tizennégy napon belül indokolás nélkül a vásárlástól elállni.
Ebben az esetben kérjük időben jelezze ezen szándékát az info@wallmaxx.hu Email-címre vagy ajánlott levélben társaságunk  kapcsolat menüpont alatt található székhely címére.
Ez esetben vállalkozásunk a tudomásszerzéstől számított tizennégy napon belül megtéríti önnek a teljes vátelárat, beleértve a szállítási költséget is vagy a termék visszaszállításáról gondoskodik.
A vásárlástól való elállás egyik feltétele az áru épsége és sértetlensége.
Nem gyakorolhatja ezen jogát olyan nem előre gyártott termékek esetében,melyet kifejezetten a fogyasztó személyére szabtak vagy kérésére állítottak elő,gyártattak le.

 

Panaszkezelés
Amenyiben garanciával vagy szavatossággal kapcsolatos panasza,problémája merülne fel,amit nem sikerül cégünkkel kielégítő módon rendeznie,Ön panaszbejelentéssel élhet amit írásban levélben tehet meg cégünk felé.A panaszok kivizsgálására és a válaszadásra a panasz befogadásától számítva 30 naptári nap áll cégünk rendelkezésére. El nem intézett vásárlói panaszával esetleges jogvitával fordulhat a fogyasztóvédelmi felügyelethez vagy az illetékes békéltető testülethez. Jelen szerződéssel kapcsolatos olyan nézeteltéréseket melyeket nem sikerül egymás között elfogadhatóan rendezni és jogi vitába torkoll, felek a Budai Kerületi Központi Bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

 

Adatvédelmi nyilatkozat
A Wallmaxx-KFT mint a wallmaxx.hu tapéta webáruház üzemeltetője kijelenti, hogy a szolgáltatásán keresztül kért adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezel, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. rendelkezéseire, és csak is az üzlet megkötéséhez föltétlen szükséges adatokat kéri.
 
A Wallmaxx KFT rendszeres hírlevelet nem küld,maximum évente 2-3 alkalommal új szolgáltatás vagy termék népszerűsítésére figyelemfelkeltő Emailt.
 
A Wallmaxx-KFT  tiszteletben tartja az oldal látogatóinak, és regisztrált felhasználóinak személyes és bizalmas információit adatait azokat harmadik fél részére nem adja ki, csak az érintett személy írásos hozzájárulásával.Nem hihető vagy valós adatokat jogosultak vagyunk rendszerünkből törölni és a jövőben nem teljesíthetőnek tekinteni.

 

Egyéb információ
A webshopon keresztül történő vásárlás számtalan előnnyel jár,legfőképpen az idő és pénz megtakarításnak köszönhetően költségkímélő. A vásárlónak az internetes böngészéssel járó kockázatokat viszont saját magának kell felmérnie, cégünk nem tud vállalni az internet és böngésző használatával esetlegesen együttjáró terjedő vírus,szoftverhiba vagy hálózatkiesésből adódó hibákért semmilyen kártérítést,ezek elleni védekezés a böngésző feladata.
Kérjük vegye figyelembe,hogy a színhatások az egyes monitorok között különbözőek lehetnek,nem minden esetben tükrözik száz százalékban a tapéták valódi színét,amenyiben bizonytalan, javasoljuk vegye igénybe:
üzletkötőnk házhoz megy szolgáltatásunkat.
 
 
 
 
Wallmaxx KFT
Tapéta webáruház üzemeltetés,
Tapéta Export-Import
Budapest 1146 Hermina út 
www.wallmaxx.hu
06207771588
 
 
 
Az ÁSZF frissítve: 2016. szeptember 10.